[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Luviankukka.fi / Eurajoenkukka.fi verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 29.5.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Luvian Kukka.  Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TOIMITUSAJAT
Tilauksen toimitusaika määräytyy kukkakaupan toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika löytyy verkkokaupasta tilattavan tuotteen kohdalta. Kiireellisissä toimitusajoissa ole yhteydessä suoraan kukkakauppaan.

NOUTO
Valitsemalla toimitustavaksi ”NOUTO” tilatut tuotteen haetaan siitä kaupasta, josta tilaus on tehty (Luvia / Eurajoki). Noutotilaukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja. Noudon ajankohdaksi voi valita, joka aamu- tai iltapäivän.

NOUTOPÄIVÄT
Tuotteet, jotka ovat tilattu valitsemalla ”NOUTO” ovat noudettavissa liikkeen aukioloaikoina.

KULJETUS
Valitsemalla toimitustavaksi ”KULJETUS” tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimitushinta on kauppiaan määrittämä hinta kuljetuksesta, joka veloitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituksen ajankohdaksi voi valita, joko aamu- tai iltapäivän. Toimitukset ovat arvioaikoja, pois lukien hautajaistilaisuudet.

TOIMITUSPÄIVÄT
Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti arkipäivinä, poislukien siunaustilaisuuden hautavihot, -kimput ja arkkulaitteet.

TOIMITUSALUEET
Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Kauppias sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoittamilleen toimitusalueille. Jos asiakas tilaa toimituksen sellaiselle alueelle, johon tilausta ei voida toimittaa, niin kauppias on ensisijaisesti yhteydessä suoraan asiakkaaseen. Asiakas vastaa siitä, että osoite, johon tilaus on tehty vastaa kaupan toimitusalueita. Tilauksen peruuttamisen tiedot löytyvät kohdasta ”Peruutus”.

TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jätä tilausvahvistus talteen siihen asti kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA
Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Jos tilauksen vastaanottaja ei ole paikalla, niin tilaus voidaan jättää naapuriin tai oveen sään niin salliessa tai tilaus viedään takaisin kukkakauppaan. Jokaisessa edellä mainituissa tapauksessa kukkien toimittaja jättää tilauksen vastaanottajalle ilmoituksen, jossa kerrotaan miten tilauksen saa lunastettua.

KUKKAKAUPPA-ALAN ERITYISPIIRTEET
Kukkakauppa-alalla tuotteiden ulkonäkö ja käytettävät materiaalit vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Kauppa toteuttaa tilaukset niin, kuin ne on tilattu, mikäli se on täysin mahdollista. Muussa tapauksessa kauppias toimittaa tilattuja tuotteita lähinnä vastaavat tuotteet omaa ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen.

PERUUTUKSET
Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua vikaa. Peruutetuista tilauksista veloitetaan peruutuksesta aiheutuvat todelliset kulut, jotka vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Maksupalautukset ohjataan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.

REKLAMAATIO
Jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen tilaukseen, niin on ensiarvoisen tärkeää, että otat yhteyttä välittömästi tilauksen toimittaneeseen kauppaan. Tämä on tärkeää siksi, koska kukat ovat tuoretuotteita ja on tärkeää, että havaitut virheet ovat mahdollisimman pian korjattavissa. Tilausvahvistuksesta löydät toimittavan kaupan tiedot.

RIITATILANNE
Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisissä neuvotteluissa on kuluttajalla oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivut ovat www.kuluttajariita.fi.

MAKSUVAIHTOEHDOT

MAKSUPALVELUNTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

ASIAKASTIEDOT
Tilaajan tiedot tallennetaan Luvian Kukka asiakasrekisteriin. Rekisterin ylläpitäjän tarkemmat tiedot löytyvät kohdasta verkkokaupasta kohdasta ”Rekisteriseloste”. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]